Zonnebanken

SunFlirt maakt gebruik van Ergoline zonnebanken.

De Inspiration (Level 1)
Deze zonnebank staat garant voor een ongekende zon beleving. Is bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, die snel verbranden of al een langere tijd niet gezond hebben. Op deze zonnebank lig je heerlijk comfortabel en geniet je van optimale lichaam en gezicht ventilatie. Dankzij de schouder en nekbruiners krijg je een gelijkmatige bruining over het lichaam. Een aangename stem helpt je met het kiezen van de diverse opties die deze bank heeft. Tijdens het zonnen kunt u heerlijk wegdromen bij een lekker muziekje
De Affinity 600 (Level 2)
Deze zonnebank is geschikt voor mensen die al een mooie tint hebben en deze graag willen behouden. Alle zonnebanken hebben de balance tan, waarbij de samenstelling van het UV-licht is afgestemd op je lichaam. De ventilatie op lichaam en gezicht en verkoelende nevels zorgen voor een aangenaam klimaat. al deze opties kunt u zelf instellen naar eigen voorkeur.
De Affinty 800 (Level 3 )
Deze zonnebank is zeer geschikt voor de gevorderde bruiner. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen voor een egale kleur over je hele lichaam. Gezichtsbruiners met ultra performance technologie. Ook aan het comfort is gedacht, deze zonnebanken hebben een groot, ergonomisch gevormd body shape ligvlak. Ook deze bank heeft een heerlijke nevel met aromatherapie geur.
De Prestige 1100 (Level 4)
De zonnebank met maar liefst 52 lampen voor een intens bruine kleur. Het nieuwe gezichtbruiner systeem met 4 ultra performance hoge druk units en 3 extra UVB spaghetti lampen laten niets te wensen over. Dit is dus zeker een bank voor de gevorderde bruiner. Wil je tijdens het zonnen meer frisse lucht ? Geen probleem, je kunt kiezen uit aangenaam verfrissende luchtstromen, verkoelende nevels en extra gezichts ventilatie. Daarnaast ervaar je de luxe van een climatronic plus, je kunt de gewenste temperatuur namelijk zelf instellen op het digitale display. Andere toepassingen zijn aqua fresh en aroma. die zorgen voor verfrissing en ontspanning tijdens het zonnen. Met het 3D sound systeem kun je ook je eigen muziek beluisteren via je iPod. Kortom maximaal comfort met extreme power!
De Prestige 1400 (Level 5)
De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.